2013. július 12., péntek

Tányéralátét II.

Sziasztok!
Rövid helyzetjelentés lesz a mai, szeretném megmutatni, hogy haladok a tányéralátéttel, amit nemrég mutattam Nektek. Aki lemaradt róla, az itt megnézheti.
Jelenleg párhuzamosan dolgozom több hímzésen, így egyszer ez, egyszer az akad a kezembe, illetve nemsokára egy esküvő is aktuális lesz, arra is készülnöm kell.
Már írtam, mennyire macerás dolog ezt a tányéralátétet hímezni, annyira sűrű szövésű az anyag, de ha elég sokáig csinálom, rááll a szemem, és nem olyan nehéz. Nem sok van hátra belőle, de nem lesz még kész akkor sem, ha a fa elkészült. Szeretnék rá még valamit felülre is, vagy a sarkába, vagy lehet ráírom hogy jó étvágyat, vagy sormintát kap, még nem döntöttem el, ez a jövő zenéje.
Ha már zene, múlt héten óriási élményben volt részem, megrendezésre került ugyanis a XVIII. Debreceni Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál, így három napig zenében úszkáltam. Mondanom sem kell, felemelő volt. Az a fegyelem, tisztelet, összeszokottság, csapatmunka, és kristálytiszta hangok, mind-mind elvarázsoltak. Meg is osztok Veletek is egy képet:
Ők a Lengyel Haditengerészet Díszelgő Zenekara. <3

Ti hogy álltok az élő zenével? Volt valaki Debrecenben múlt héten?
És mivel itt a péntek, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése